Memona Luokkanen er gründer og eier av den anerkjente Memonas Beauty Room, som tilbyr ulike spa- og hudpleiebehandlinger.

Utdanning og erfaring:
Memona har en lang og omfattende utdanning og erfaring som både hudpleier , makeupartist, og kosmetolog.

Hun startet sin utdanning ved å gå i lære hos sin mor, som eier bedriften Feme Beauty Institute i Pakistan. Bedriften er et institutt som utdanner frisører og hudpleiere.

Memona har i tillegg til grunnutdanning fra Feme Beauty Institute også utdanning i brynstyling, massasjeterapi samt media- og brudesminke. Videre har hun tilleggsutdanninger i hudpleie og makeup fra Dubai, Tyskland, England og Frankrike.

Jobb:
Memona har omfattende og svært variert arbeidserfaring, både som ansatt, daglig leder og bedriftseier. Tidlig i karrieren har hun jobbet som makeup-artist i NRK og har også jobbet flere år som sminkør innenfor teater.

Videre har Memona vært selvstendig næringsdrivende i en årrekke. Hun har eid seks suksessfulle bedrifter ulike steder i Norge. Disse har hun solgte etter en tids drift og investert i nye bedrifter.

Memona har også jobbet som freelancer/modell i mange år.
Per idag jobber hun som daglig leder og eier av sin gründerbedrift; Memonas Beauty Room (Tromsø / Harstad / Kristiansand)