Føl deg som ny med en behandling som frisker opp både hud og sinn!

Under kan du lese om alle våre behandlinger.


Ansiktsbehandlinger

Essential Ansiktsbehandlinger

Klassisk Ansiktsbehandling: kr. 1290,- 

Klassisk ansiktsbehandling passer uansett hudtype, spesielt for deg som ikke har gått på ansiktsbehandling tidligere. Produktene vi bruker blir tilpasset dine ønsker og behov. Huden blir både dyprenset og pleiet, samtidig som du får en avslappende stund.

 

CLEAN & CLEAR Hudpleie Ungdom: kr. 990,-

Dette er en skreddersydd ansiktsbehandling passer for ung hud (13-19 år) som sliter med tilstoppede porer, akne, sensitivitet eller bare ønsker seg en avslappende pleiende behandling.

 

INDISK ANSIKTSBEHANDLING: kr. 1790,-
Denne behandling inkl. hårfjerning i hele ansiktet og forming av bryn med threading. 

Indisk hudpleie er en komplett dyprensende, beroligende og revitaliserende hudpleie. Etter behandlingen puster huden din igjen og ansiktet gløder med herlig glans.

 

Babor Crash behandling kr. 1690,-

Et “kick” for din hud!
Dette er en populær og effektiv behandling som tilfører huden rikelig med fuktighet, glød og vitalitet. Den glatter ut, beroliger og strammer opp ved at eksklusive ampulleserum sluses inn i en og samme behandling. Huden ”crashes” med ampulleserum for å gjenoppbygge tapt fuktighet og forebygger tørrhet.
 
 
Gentelmen´s Ansiktsbehandling - Hudpleie for menn kr. 990,-
 
Den perfekte herrebehandlingen, hvor vi tilpasser mannens hud og skjegg. En dyprensende og glødgivende behandling som renser, korrigerer og klargjør – utklemming, og maske med massasje av skulder- og nakke. 
 
Alle menn bør bruke gode hudpleieprodukter tilpasset deres behov. Barbering, tørr luft og andre faktorer skader hudens balanse og fremskynder hudaldring. Menn har høyere talgproduktion og grovere hud enn kvinner og får lettere sorte prikker og urenheter.
Vi skreddersyr hudbehandlingen til deg og ditt behov.

 

Microneedling / Skinpen

1 behandling hele ansikt, kr 2490,- Inkluderer konsultasjon, dyprens, TCA peel  og etterbehandlingsmaske for hele ansikt.
1 time 30 min.

3 behandlinger hele ansikt kr 5700,- (normalpris 7470,-)

6 behandlinger hele ansikt kr 11600,- og en GRATIS behandling med Academie høytec behandling, verdi kr 1490,- (normalpris 15830,-) 

1 behandling på ansiktsdel, kr 1000,-

3 behandlinger på ansiktsdel, kr 2500,-

6 behandlinger på ansiktsdel, kr 4500,-

Microneedling, også kalt kollagen induksjonsbehandling og SkinPen, er utviklet for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden. Profesjonell Microneedle er en meget effektiv behandling for anti-age og for å redusere arr, hudskader, rynker, cellulitter og håravfall hos menn og kvinner og til generelt å forbedre hudtone og textur.

SkinPen er en videreutvikling av de tradisjonelle microneedeling rullene. Pennen kan lett stilles inn på ønsket nålelengde (fra 0,25 mm-2,5mm) for å behandle akkurat det området man ønsker. Muligheten for å justere lengden på nålen er en av grunnene til at SkinPen har vist seg å være en mer skånsom behandling enn de tradisjonelle microneedeling rullene. SkinPen virker ved at man ved hjelp av nåler lager tusenvis av små mikrokanaler  i underhuden. 

 

Hvordan fungerer microneeding?
Våre microneedling-produkter anvender opp til 540 meget fine nåler for å stimulere kollagen / elastin produksjonen. Hudens celler provoseres til å produsere collagen ved å simulere en “skade”. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall vekst hormoner slik at collagen produksjonen settes i høygir og huden fornyes. Sammenlignet med tradisjonelle laser behandlinger, som faktisk lager en skade og arrdannelse i huden, er denne behandlingen 100 % fri for ødeleggende kjemikalier eller apparater. Kliniske studier viser også at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1.000 ganger med microneedling.

Hvordan virker behandlingen?
Behandling av f.eks et helt ansikt tar ca 30 minutter. Huden vil få en rødme som etter en mild solbrenthet. Denne rødheten vil forsvinne etter en dag eller to. Huden vil kjennes litt sår og stram samme dag og kan kjennes litt ruglete mens den leges. Hevelse er sjeldent og behandlingen vil ikke gå ut over påsientens daglige gjøremål. Huden kan bli noe tørr i noen uker etter behandlingen.Resultatet vil synes etter kort tid, og vil øke inntil 10 uker etter behandlingen. Hudens overflate vil pga den kraftige collagenproduksjonen øke i tykkelse og elastitet, samt redusere fine linjer og rynker.

Kontraindikasjoner; Blødere, diabetespasienter, gravide, nyopererte, solbrent hud, eksemhud, eller herpessår.

Hightec Antiage Ansiktsbehandlinger

Derm Acte tilbyr dermo-kosmetiske behandlinger direkte inspirert av estetisk medisin. Hver behandling er formulert med en spesifikk aktiv ingrediens fra den medisinske verden, for å nå synlige resultater og optimal effektivitet.

I DermActe behandlinger bruker jeg én-gangs kit beregnet på 1 kunde, og virker som ferskvare. Gir umiddelbare resultater.

Derm Acte Intense Age Recovery Expert Treatment Kr.1890,-
Passer til voksen hud med kutan svekkelse (tynn, skjør hud) og mangel på elastisitet
– Fjerne tydelige alderstegn (dype og fine linjer)
– Hud med mangel på glød

Derm Acte Moisturizing & Antioxidant Expert Treatment Kr.1890,-
Målrettet behandling som gir intens hydrering
– Passer alle hudtyper
– Når som helst på året
– For dehydrert hud
RESULTATER:
– Huden blir mer rik på fuktighet og glød
– Huden blir myk og spenstig
– Huden beskyttes mot eksterne påvirkninger

Derm Acte Brightening & Complexion Corrector Expert Treatment Kr.1890,-
– For hud med hyperpigmentering og pigment flekker
– For å lysne hudtonen
– For å lysne huden
– For å bekjempe hudens aldringstegn
RESULTATER:
– Huden blir klar og jevn
– Huden blir synlig lysere og mer ungdommelig
– Huden blir hydrert/fuktet.

Green Peel

GREEN PEEL®
THE POWER OF NATURE Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

3 unike behandlinger individuelt tilpasset din hud! Bekjemper tidlig aldring. Opprettholder spensten i huden og strammer opp evt slapp hud. Styrker og heler uren hud og akne. Reduserer pigmenter, solskadet hud, porer og ujevn hudtone. Øker gløden i grå og gusten hudAlle Green Peel behandlinger gir en vakker glød og den unike karakteristiske “gnistringen” som minner en på at de gode prosessene er i gang i dagesvis!

1. Green Peel Fresh Up
Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt ” Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter den i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud
Party Peel / Fresh Up 60 min kr. 1500,-
Ved dyprens kommer kr 200,- i tillegg.

2. Green Peel Energi:
Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynkebehandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom.Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.
Green Peel Energi 75 min kr. 1700,-
Ved dyprens kommer kr. 200,- i tillegg

3. Green Peel Classic:
Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Denne bidrar til å stramme vevet, forbedrer og bekjemper ujevn og ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling. ( Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag). Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte produkter fra Dr. med. Christine Schrammek. Resultatet er total hudfornyelse!
Green Peel Classic kr 2900,-
Inkludert en obligatorisk oppfølgingstime (Ansiktspleie 60 min)

Etter en Green Peel behandling er huden i en restitusjonsfase. Huden er da ekstra sensitiv og det er viktig at riktige produkter påføres huden. For å få økt effekt og unngå uønskede reaksjoner har Dr. med. Christine Shrammek spesielt tilpassede hjemmeprodukter med kraftig beroligende, balanserende og næringsrike ingredienser.

 

Kjemiske Peel behandlinger

Kjemisk peeling kan forbedre hudens utseende og fremme vekst av ny hud. Vi oppnår gode resultater på hud med solskader, rynker, arr, grove porer og misfarging. Jeg har lang erfaring innen kjemiske peel-behandlinger og har prøvd det meste som finnes på markedet. Jeg har håndplukket de 2 beste Peel-Behandlinger som jeg etter erfaring mener gir fantastiske resultater til mine kunder: Environ Cool Peel System og Derm Acte Expert Peel

Environ Cool Peel /TCA/ Melkesyre Peelinger kr.1690,- 
Denne revolusjonerende Cool Peel System oppnår utrolige resultater uten å skade huden. Melkesyre med lav styrke brukes til å redusere hudens PH og utløse frigivelse av vekstfaktorer, som skaper strammere, glattere hud. Det fjerner bakterier, øker hydrering og fjerner opphopning av døde hudceller, hjelper med å avlaste hudens overflate og glatte dens struktur. Dette konseptet er utarbeidet av Environs grunnlegger Dr. Des Fernandes som regnes for å være 1 av 10 beste plastikkirurger i verden. Cool Peel range inkluderer både TCA (trikloreddiksyre) og melkesyre peelinger, og er en trygg og effektiv måte å behandle huden på. Produkt, varighet og antall lag bestemmes i samarbeid med din behandler i forhold til hva som passer akkurat din hud. Huden, som skal behandles, skal forberedes til peeling med Environ A-vitaminprodukter i minst tre uker før den første peelingen. Slik får vi de mest effektive behandlingsresultatene. Cool Peel er ideel til deg med ru hud, problemhud, solskadet og/eller rosacea.

Coolpeel har en HP verdi på 5.
Med Environs ansiktsbehandling oppnår du synlige resultater øyeblikkelig. Samtidig gir behandlingen deg en sunn og frisk hud i balanse,  samt en jevnere hudtone. I tillegg vil du oppleve, at din hud får mindre fargeforskjell og blir mer jevn og fin med reduserte tørrhetslinjer. 
Anbefales kur av 4-6 behandlinger med 10-14 dagers mellomrom i kombinasjon med hjemmeprodukter. 


DERM ACTE Expert Peel behandlinger Kr.1690,-
Kur på 4 behandlinger kr.5160,-
(kr.1290,- per behandling) 
Academié Dermact expert peel behandlinger får du ny hud og cellefornyelse uten at huden flasser.

YOUTH-PEEL 50% 
Youth Peel 50% passer aller best til moden hud. Hud uten fasthet, elastisitet, tonisitet og glød. Hud med dype og fine linjer.Youth-Peel behandling gir huden din en dyp, men skånsom eksfoliering. Kombinasjonen av aktive ingredienser, fruktsyrekomplekser og originalt eplevann forbedrer huden og gir umiddelbar fuktighet. Gir glød, løfter og reduserer linjer.

UNI-PEEL 60% 
Uni-peel passer til misfarget, livløs, gusten og pigmentert hud.Få en jevn hudtone og glød med vår Uni-Peel behandling! Fjerner døde hudceller, reduserer mørke flekker og virker poresammentrekkende.

SEBU-PEEL 35% 
Sebu- peel passer til betent akne hud, grove store porer og uren hud.
Gi din hud en makeover med vår sebum-regulerende behandling! Fornyer cellene, renser og mykgjør huden.

Kontraindikasjoner:
– Graviditet og amming
– Aktiv inflammatorisk dermatitt, type herpes.
– Historikk med tilbakevendende infeksjon i hud
– Roacutane behandling mindre enn 6 mnd siden ferdig behandlet
– Kjent keloid produksjon (stygge arr)
– Hudtype 4-6
– Allergi mot Trikloreddiksyre

Hydrafacial

HYDRAFACIAL DELUXE MED REGEN GF BOOSTER KR. 2390,-

HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang.

Hydrafacial Deluxe behandlingen er Dyprens, Utsug av urenheter, Plump, Glød og Helse for huden din! Synlig resultat umiddelbart etter første behandling! Alt av døde hudceller, smuss og urenheter fra huden blir “støvsugd” inn i en beholder som gjør den til den mest effektive og beste dyprensen på markedet.Den er optimalisert med nøye utvalgte serumer for alle trinn i behandlingen.

ReGen GF – den mest kraftfulle Anti-Aging boosteren for Hydrafacial Deluxe behandlingen.
I tillegg inneholder behandlingen både mekanisk og kjemisk eksfoliering.
Hydrafacial er så effektiv og gir så mye glød at den er kåret til nr.1 på hudpleietoppen i USA flere år på rad.
Hos meg kan du være trygg på at du får ORIGINALE HydraFacial!

 

HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang.

 

Hydrafacial Deluxe behandlingen er Dyprens, Utsug av urenheter, Plump, Glød og Helse for huden din! Synlig resultat umiddelbart etter første behandling! Alt av døde hudceller, smuss og urenheter fra huden blir “støvsugd” inn i en beholder som gjør den til den mest effektive og beste dyprensen på markedet.Den er optimalisert med nøye utvalgte serumer for alle trinn i behandlingen.  

 

ReGen GF – den mest kraftfulle Anti-Aging boosteren for Hydrafacial Deluxe behandlingen.

I tillegg inneholder behandlingen både mekanisk og kjemisk eksfoliering. 

Hydrafacial er så effektiv og gir så mye glød at den er kåret til nr.1 på hudpleietoppen i USA flere år på rad.

Hos meg kan du være trygg på at du får ORIGINALE HydraFacial! 

Frysebehandling med Accurett

Pigmentbehandling: Fra 600,-
Stilkvorte: Fra 600,-
Pris vurderes avhengig av hvor stort område som skal behandles.

Accurett er et apparat som utfører kryogenbehandling (frysebehandling) som effektivt fjerner overfladiske lesjoner/ ujevnheter i huden.Med Accurett kan vi fjerne pigmentflekker, solar lentigo (aldersflekker, leverflekker, solflekker) og skintags (stilkvorter).


HVA KAN BEHANDLES?
– Med accurett kan vi fjerne godartede overfladiske lesjoner som:

  • Pigmentflekker
  • Solar lentigo (leverflekk/solflekk/aldersflekk)
  • Akrokordon (Skintags/stilkvorter)

Vi ønsker at du har en bekreftelse fra lege på at området kan behandles før eventuell behandling gjennomføres

ETTER BEHANDLING:
– Det behandlede området vil bli betraktelig mørkere i farge etter behandling, og det vil dannes en slags «pigmentskorpe». De mørke pigmentene vil falle av etter ca. 6-14 dager (hvor lang tid dette tar er individuelt da vi jobber med levende vev).

– IKKE plukk på skorpen, da dette kan øke risikoen for arrdannelse. Skorpen skal ramle av naturlig.

– Det kan, hos enkelte, dannes en væskefylt blemme rett etter behandling. Dette er helt normalt. Hvis dette skjer, ikke stikk hull på blemmen. Bare la den være helt i fred. Den vil tørke og etterhvert omdannes til en skorpe.

– Etter pigmentskorpen har falt av vil den nye huden under være rosa/ rød. Det kan ta opptil 6-8 uker før huden har normalisert seg. (Hos enkelte kan det ta opptil flere mnd)

– Det er svært viktig at du bruker solfaktor 50+ på det behandlete området hver eneste dag, de første 4 ukene etter at skorpen har falt av.

– Unngå direkte soleksponering på det behandlede området de første 4-6 ukene etter behandling.

– Ikke bruk syreprodukter på området de første 4 ukene etter behandling

– Du kan sminke over området, men fjern isåfall sminken skånsomt (slik at skorpen ikke ramler av).

Kontraindikasjoner:
Dersom du har noen av følgende tilstander kan ikke behandlingen gjennomføres:

– Det er viktig at huden ved området vi behandler er frisk og hel. Vi behandler ikke hudtilstander som f.eks: hudkreft, eksem, åpne sår, aktinisk keratose, keloid

– Ustabil diabetes

– Infeksjonssykdom med påfølgende feber

– Bruker cellegift eller er under strålebehandling

– Graviditet/amming

– Kuldeintoleranse

– Blåmerker

– OBS. Ved behandling av mørkere hudtyper (økt risiko for postinflammatorisk hyperpigmentering)

Øyebehandlinger

Green Peel Eye Contour Treatment

Kr. 850,-
Green peel eye contour treatment motvirker rynker, fine linjer, mørke ringer og poser rundt øynene. Huden under øynene er tynn og har små kappilærer. Disse kan bli tette som en åreforkalkning og bli misfarget.

Behandlingen drenerer og minsker vannansamling ved å øke micro-sirkulasjonen og fjerner spor av tretthet. Etterlater en behagelig følelse av velvære.

Acadēmiē Radiance Expert Eye Treatment

Kr. 500,- (30 min)
(kur på 4 behandlinger kr.1600,-)
En svært effektiv behandling mot øyepartiet. Anbefalt å ta en kur på fire behandlinger med 14 dagers intervall for maksimalt resultat.Denne intensive behandlingen er spesielt tilpasset det sarte konturområdet rundt øynene bidrar umiddelbart til å redusere tegn på tretthet. Ideell for dem som sliter med mørke ringer og poser under øynene.

Vipper & bryn

Forming og Farging

Totalpakke Forming av bryn inkl. farging av vipper & bryn kr. 650,-

Farging og forming av bryn kr. 550,-

Forming av bryn kr. 450,-

Farge bryn kr. 350,-

Farge vipper kr. 450,-

Farge vipper og bryn uten forming kr. 550,-

Farge vipper og forme bryn kr. 650,- 

Vippeløft

Vippeløft inkl. farging av vipper: kr 990,-
Full pakke vippeløft inkl. brynstyling + farging av vipper og bryn: kr. 1490,-
Vippeløft uten farging av vipper: kr 890,-

Alle elsker vi å ha lange vakre vipper! Vippe-extensions kan være en god løsning for noen, mens Lashlift (vippeløft) er for deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre og kan skape mer volum.

ETTER BEHANDLING:
– Ikke påfør makeup eller ta annen øyenbehandling før det har gått 24 timer. 
– Unngå å gni deg i øynene
– Unngå svømming og badstu de første 24 timene etter behandling
– Hold vippene fri for fukt 24 timer etter behandling

Microblading

Dette er for deg som ønsker tydeligere bryn samtidig som de ikke skal være for “skarpe”. Microblading korrigerer og justerer brynene slik du vil ha det.Microblading er en semi-permanent make-up, der manuell teknikk med tynn penn påfører og konstruerer naturlig utseende hårstrå.

Huden pigmenteres med en nålebladmodul kun i øvre hudlag og med en naturlig tilpasset farge for hver enkelt kunde. Vi tegner alltid nøye opp og kommer til enighet med hver kunde om hva som er optimalt. Metoden med microbalding av bryn definerer brynenes fylde, form og struktur som om bryn ene visuelt var dine egne. Resultatet blir naturlig, kledelig og perfekt tilpasset din ansiktsform.Forventet varighet er ca et år,(12-18 mnd ) da pigmentene etter hvert naturlig kommer opp til overflaten og forsvinner med døde hudceller. Dine naturlige bryn står selvfølgelig tilbake. Microbladingen kan da gjentas.

Microblading inkl. 1 gratis påfyll kr. 4900,-
Etterfyll etter 1 år kr. 2500,- 

BONUSKORT  Hver 6. behandling gratis!
Gjelder samme behandling. Forskjellige pakker med ulike priser kan ikke kombineres sammen på bonuskortet.

Massasje

Klassisk massasje

Massasje for hele kroppen. Massøren bruker ulike trykk og teknikker for å løsne opp spenninger i kroppen og redusere muskelknuter.
60 min kr. 990,-

Stress relief terapeutisk rygg og nakkemassasje

Massøren tilpasser teknikkene til din kropp og behov, enten du ønsker en avslappende eller en mer terapeutisk avstressende massasje.
30min kr. 690,-
45min kr. 790,-

Indisk kroppsmassasje

Denne massasje legger vekt på avspenning i form av myke og lette grep, og gir en optimal avslappende og beroligende effekt. Det er derfor den passer så godt både for eldre og yngre.
60min kr. 990,-

Indisk hodebunns massasje

Indisk hodebunnsmassasje er en utrolig deilig og avslappende behandling for stiv, stram og stresset hodebunn. Friksjonen gir en økt blodsirkulasjon.
30 min kr 590,-

 

Hot Stone massasje

Hot stone massasje er en behandling som kombinerer dyp terapeutisk massasje med spesielle oppvarmede steiner. Den unike kombinasjonen øker velvære og motvirker stiv og øm muskulatur.
60 min kr. 1290,- 

Prenetal massasje terapi

Velvære for den gravide. Våre produkter er spesialprodukter – oljer og kremer er tilpasset den gravide, og terapeuten tilpasser seg den gravides behov.
60 min kr 990,-

Fot og legg massasje

Massøren bruker arnica og magnesium gele under behandling for å løsne opp muskel og hevelse.
30 min kr. 590,-

 Gua sha massasje for ansikt og hals

Aromatisk massasje av ansikt, nakke og skuldre med Gua Sha stein inkludert lett rens.
45 min kr. 850,-

 

Hårfjerning

Hårfjerning med threading

En metode som blir brukt for fjerning av hår fra roten. Metoden er nok så gammel, men likevel brukes den i mange land, den dag i dag. Denne metoden blir stadig mer populær i Vesten, for fjerning av hår, primært på ansiktet.
Forming av bryn med threading er en meget skånsom måte å forme bryn. Metoden passer alle, inklusiv de som har veldig sensitiv hud, og de som ikke tåler voks. Threading gir langvarige resultater.

- Forming av bryn kr. 390,-
- Overleppe eller Hake kr. 300,-
- Overleppe og Hake kr. 490,-
- Nesehår kr. 200,-
- Overleppe, hake og nesehår kr. 520,-
- Kinn kr. 350,-
- Threading av hele ansiktet untatt bryn kr. 750,-
- Threading av hele ansiktet inkl bryn kr. 850,-
- Threading av hele ansiktet inkl.lett rens og
beroligende maske kr. 1100,- 

BONUSKORT  Hver 6. behandling gratis!
Gjelder samme behandling. Forskjellige pakker med ulike priser kan ikke kombineres sammen på bonuskortet.

Voksbehandlinger

- Braziliansk / Intim (kun for kvinner) kr. 630,-
- Armhuler kr. 300-
- Bikinilinje kr. 500,-
- Halv arm kr. 350,-
- Full arm kr. 400,-
- Legger kr. 450,-
- Lår kr. 450,-
- Ører kr. 250,-
- Hender og fingre kr. 250,-
- Føtter og tær kr. 250,-
- Mage kr. 300,-
- Skuldre kr. 350,-
- Rygg kr. 550,-
- Bryst kr. 500,-

PAKKEPRISER:
- Rygg + skuldre kr. 650,-
- Bryst og mage kr. 690,-
- Bryst, mage og rygg kr. 750,-
- Legg, lår og bikinilinje kr. 990,-
- Legg og bikinilinje kr. 850,-
- Lår og bikinilinje kr. 850,-
- Legger og lår kr. 850,-

- Legger eller lår og braziliansk kr.890,-
- Legger eller lår og armhuler kr. 650,-
- Legg, bikini og armhuler kr. 890,-
- Legg, braziliansk og armhuler kr. 1200,-
- Armhuler og braziliansk kr. 850,-
- Legg,lår og braziliansk kr. 1200,-

BONUSKORT  Hver 6. behandling gratis!
Gjelder samme behandling. Forskjellige pakker med ulike priser kan ikke kombineres sammen på bonuskortet.

Brasiliansk voks

Makeup

Dag Makeup

"Less is more!"
Dagmakeup passer til den som ønsker å se naturlig fresh ut. Dagsminke brukes vanligvis for å skjule ujevnheter i huden som mørke ringer under øynene, arr, flekker, etc. Her bruker vi myke duse farger for skyggelegging og samme til leppene. Passer til deg som ønsker en profesjonell makeup med naturlig look.
Kr. 990,-

Kvelds Makeup

Kvelds makeup-look består av flere sminkeprodukter og highlightere enn en enkel sminkerutine på dagtid. Den har ofte dype nyanser og kunstneriske teknikker. De har ofte mer dekning enn en enkel dagmakeup og legger mer vekt på å fremheve leppene og øynene.
kr. 1090,-

Red Carpet Glam Makeup

Bli strålende til festen!
Red Carpet Glamour-sminke krever en total glam-look: skimmer, dramatiske øyne og blanke lepper.
Vi bruker også løsvipper som passer din øyeform for å fullføre din glamorøse look.
kr. 1290,-

Brud

Brudesminke (inkludert prøvetime og brynstyling) kr 4500,-

Forlover makeup kr 990,-

Kroppsbehandlinger

Dyprens av rygg

kr. 1290,- (75 min)

En dyprensende og dyptvirkende ryggbehandling som passer for deg med talgansamlinger, sorte prikker eller akne på ryggen og skuldre. Minsker forekomsten av overskuddstalg og urenheter.


Inkludert: Rens, damp, peeling, utklemming, og lett massasje med spesialkrem.

Kroppspeeling

Kr. 990,- (60 min)

Kroppspeeling er en herlig opplevelse. Kroppens døde hudceller fjernes effektivt med salt og sukker peeling, blandet med essensielle oljer. Huden etterlates myk og smidig.

Behandlingen øker i tillegg blod- og lymfesirkulasjonen.

Memonas special

Beauty Secrets

- Moisturizing & hydrating facial
- Forming av bryn
- Farging av vipper og bryn
- Dag Makeup
Kr. 1800,- (verdi kr. 2990,-)

The Absolute Treatment

- Anti age Ansiktsbehandling
- Rygg og nakkemassasje
- Dag makeup eller hodebunnsmassasje
Kr. 1890 (verdi kr.3100,-)