>> Covid-19 info: Trygg salong for våre kunder og medarbeidere <<
 

Vippe-extensions

Klassisk vippe extension, fullt setteye lash

Et naturlig resultat for de som ønsker lengre og fyldigere vipper. Med CosmoLash og denne teknikken limes det på ett hår av gangen, slik at det blir en naturlig forlengelse av det allerede eksisterende håret.

kr 1800,-

 

Klassisk vippe extension, etterfyll (30 min)lashes

Etterfyll og vedlikehold av vippe extension anbefales fra 2-3 uker etter første behandling.

kr 490,-

 

Klassisk vippe extension, etterfyll (60 min/90 min)

kr 750,- / kr 900,-

 

Volum vipper (3D- 8D)

Full sett volum vipper: kr 2100,-

Etterfyll volum vipper: kr 690,- (30 min)

Etterfyll volum vipper: kr 850,-(60 min)

Etterfyll volum vipper: kr 1200,- (90 min)

 

Fullt sett “cat look” kr 1950,-

“Cat Look” er blanding av klassisk og 3D volum vipper.

Etterfyll “cat look”: kr 650,- (30 min)

Etterfyll “cat look”: kr 790,- (60 min)

Etterfyll “cat look”: kr 990,- (90 min)

Hva er vippe extensions og hvordan settes de på?

Vippe extensions er enkle individuelle vipper laget av polyester, silke eller ekte minkhår som blir satt direkte på dine naturlige vipper ved å bruke en trygg semi-permanent lim av våre sertifiserte vippeteknikere. En enkel extension blir limt forsiktig på din naturlige vipp nært, men ikke på, øyelokket. Dette er presisjonsarbeid og det benyttes en pinsett som er spesielt designet for denne typen arbeid. Normalt tar det en til to timer å sette på vippe extensions på begge øyelokkene, men det kommer an på hvilken type vippe extensions du vil ha.

Hva slags vippe extension tilbyr dere?

Hos oss kan du få akkurat de vippene du ønsker og vi tilbyr en rekke ulike vippe extensions som kommer i forskjellig lengde, tykkelse, bøy og farger. Singel/klassisk vippe extension er en behandling hvor vi limer kun én vipp på din egen øyenvipp og som gir et mer naturlig resultat enn våre andre alternativer. Denne behandlingen er perfekt for deg som vil ha en mer nøytral look, men fremdeles vil ha lengre fyldigere vipper. 3D-lashes (2D-7D)/Volume vippe extensions er et annet alternativ og er supert for deg som har lyst på mer volum, tykkelse og lengde enn en klassisk vippe extension kan gi. Denne behandlingen er designet for å gi deg voluminøse vipper og derfor setter vi på to eller flere (alt etter hvilken behandling du velger) vipper på én øyenvipp. Tiltross for at volume-vipper gir et mer merkbart resultat er de fortsatt laget for å se mest mulig lik dine naturlige vipper. Vi velger alltid de vippene som gir best resultat og tar utgangspunkt i dine naturlige vipper. Kunder med kortere og tynnere vipper vil som regel få påsatt 2D-4D vipper, mens kunder som har lengre og tykkere vipper kan få 4D-7D vipper. Uansett hvilken vippe extension du velger avhenger resultatet av hvor mange vipper du selv har og hva de tåler. Volume-vipper er en behandling som blir brukt av mange norske toppbloggere.

Hvor lenge varer vippene?

Vippenes varighet kommer an på hvordan du behandler de, dette gjelder både for klassisk vippe extension og volume vippe extensions. Vanligvis varer extensionene like lenge som dine naturlige vipper sin syklus, altså seks uker. Hver individuelle vipp har derimot sin egen syklus og faller ut uavhengig av hverandre. Derfor er det anbefalt å fylle på hver tredje uke, men dette kan også gjøres allerede etter to uker, for å sikre at de ser like fantastiske ut som når du først satt de på! Vi fraråder å fylle på vippe extension etter 5 uker og anbefaler heller at du venter til alle vippene har falt av og tar et nytt fullt sett. Du kan også komme innom for å fjerne de vippene som fortsatt klamrer seg fast, slik at vi kan sette på et nytt, friskt sett med vipper. Kunder som tar godt vare på vippene sine (fjerner sminke på riktig måte, ikke drar i de eller drukner de i maskara) kan ofte vente 4+ uker før de må fylle på vipper!

Skader denne behandlingen mine naturlige vipper?

Nei – når vi setter på vippe extensions velger vi alltid en naturlig (1-2 mm) lengde som vippene dine tåler og som ikke påfører skade. Derfor kan du bruke denne behandlingen i over 12 måneder uten at det vil få noen konsekvenser for dine naturlige vipper sin helse. Nøyaktighet og presisjon er viktig når man setter på vippe extension for at de skal vare lenge og ikke påføre skade, våre vippeteknikere er ekstremt dyktige og har lang erfaring innenfor denne behandlingen.

Er vippe extension farlig?

Vi bruker et lim som er godkjent til kosmetiske behandlinger som ikke inneholder formaldehyd eller M1. Dette limet kan enkelt fjernes med en limfjerner. Vanligvis vil ikke vippe extension ha en direkte innvirkning på øynene dine, men det er fortsatt noen svært få som får en allergisk reaksjon i form av hevelse, kløe og/eller svie. Om du, mot formodning, skulle være en av disse vil vi straks fjerne vippene og gi deg råd hvordan du skal gå frem videre. Selv om du får en reaksjon er dette vanligvis ikke farlig eller noe som gir langvarig skade på øynene dine. Vi setter aldri vipper direkte på huden, men så nært som mulig uten å fysisk berøre øyelokket.

Er det noe spesielt jeg må gjøre på forhånd av timen min?

Det viktigste du må gjøre er å fjerne all sminke og vaske øynene og vippene dine. Noen maskaraer inneholder olje som kan forhindre vippe extension å feste seg skikkelig. Derfor er det viktig at du fjerner ALL sminke på øynene og bruker en sminkefjerner som er fri for olje. Det er også lurt å ikke bruke noen oljebaserte produkter rundt øynene de siste 48 timene før behandlingen din.
Kom til timen din uten maskara.

ETTER BEHANDLING:

  1. Unngå å få vann eller damp på vippene de første 24 timer etter påsetting/etterfyll. Skulle det skje vil kvaliteten være dårligere og extensions-hårene kan falle av mye raskere.
  2. Unngå bruk av maskara da dette gjør at limet sitter dårligere. Skulle du allikevel bruke det så unngå å legge det innerst ved vipperoten. Volumvipper anbefales det ikke å bruke maskara på i det hele tatt.
  3. Sjekk at ikke ansiktsrensen din inneholder oljer da det kan være med på å løsne limet.
  4. Rens vippene med oljefri makeup fjerner hver kveld og gre gjennom de med maskarakost.
  5. Ikke plukk eller dra i extensions-hårene da dette kan føre til at du drar ut dine egne hår.