>> Covid-19 info: Trygg salong for våre kunder og medarbeidere <<
 

Teosyal

Behandling av linjer og rynker. Volum i lepper, volum in kinnbein med Teosyalteosyal-restylane

Hyaluronsyre er en av hudens viktige naturlige komponenter involvert i reparasjon av vev, blant annet ved solbrenthet. Hyaluronsyre påvirker hudens fuktighet og elastisitet, samt styrker

kollagenet i huden. Det kan injiseres for å løfte huden slik at rynkene glattes ut. Metoden gir bestresultat på større og dypere rynker.

Resultatet av behandlingen kan ses umiddelbart, men bedres etter 1-2 uker. Effekten varer i 6 til 18 måneder.

Vi benytter flere anerkjente fillere/fyllere i våre behandlinger. En av de vanligste er Teosyal. Alle disse fillerne inneholder en kunstig fremstillt hyaluronsyre-gele som lages av sukkermolekyler som binder vann. Når denne geléen injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På denne måten kan vi behandle rynker og furer. Hylaudronsyren har god effekt på hudens elastisitet slik at huden ikke så lett blir rynkete. Denne effekt kan vare ganske lenge.

De vanligste stedene fyllere brukes er rundt munnen og linjene fra nese til munn.
Fillere brukes også ofte til leppeforstørrelse. Behandling med fillere kombineres ofte med andre injeksjonsbehandlinger som reduserer rynkeskapende muskelaktivitet og gjerne også medisinske rynke-kremer for å få best mulig effekt.

Behandling:
Ingen forberedelse er nødvendig. Gelen sprøytes inn i underhuden med svært tynne nåler.

Bedøvelse:
Før satt vi ofte oral blokade ved leppeforstørrelse, men etter at vi fikk en mye bedre bedøvelseskrem, så er dette ikke lenger nødvendig. Det er også en fordel å ikke ha bedøvelse i leppen for å oppnå best mulig resultat. Da kan vi også lettere forme leppene. I dag inneholder dessuten nesten alle fillere bedøvelse. Andre områder går bra å behandle uten bedøvelse. Etter behandling kan du om du ønsker sitte en stund med en ispakke til kjøling, for å redusere en eventuell hevelse.

Mulige bivirkninger:
Fillerne inneholder ikke animalske stoffer og det er derfor ikke nødvendig med forhåndstesting. Det er svært sjelden med allergiske avstøtningsreaksjoner. Den vanligste bivirkningen er at injeksjonsstedet blir noe ømt og rødt. Ofte er denne reaksjonen så mild at du kan gå på jobb dagen etter behandling uten at dine kolleger legger merke til noe. I noen tilfeller kan du også få “blåmerker” etter noen av nålestikkene, men disse går også normalt over i løpet av noen dager. Skal du i selskap anbefaler vi derfor at du gjør denne behandlingen minimum en uke før selskapet for sikkerhets skyld.

Synlig resultat opptill 18 måneder:
Varigheten av en filler-behandling er normalt 6 – 18 måneder, men dette varierer noe fra person til person, og det er også avhengig av hvilke områder i ansiktet som behandles og hvilket filler-produkt som anvendes i behandlingen. Varigheten til de beste fillerne som for eksempel Teosyal Ultimate kan øke opp mot 12-18 måneder etter 3-4 behandlinger med 6-9 måneders mellomrom. Det er avgjørende at en filler settes riktig av kompetente og erfarne behandlere. Den vanligste feilen er at filleren settes for dypt i underhuden. For å opprette optimal effekt over tid er det ofte best å gjenta injeksjonene før all effekt av den foregående behandlingen er forsvunnet.

PRISER:
Teosyal 0,5ml       kr 2100,-
Teosyal 1ml          kr 3200,-
Teosyal kiss          kr 3300,-

Mesoterapi er den mest revolusjonerende nyheten innen hudpleie når man ønsker resultat uten kirurgiske inngrep. Mesoterapi er 100% naturlig og et seriøst alternativ til fettsuging og plastisk kirurgi.

Mesoterapi er en ikke-kirurgisk kosmetisk medisinsk behandling som bidrar til å bekjempe cellulitter, overvekt og aldrende hud. På 50 tallet oppfant den franske legen Michel Pistor en type behandling. Aktive virkestoffene blir injisert direkte inn i huden noe som er grunnen til at mesoterapi er så effektiv. Virkesoffene blir absorbert på et bestemt område på kroppen, hvor blodet og resten av kroppen ikke blir berørt. Effektiviteten av cellulittbehandlingen består også i det faktum at de aktive virkestoffene blir injisert direkte inn i fettet, hvor de ødelegger fettcellene raskere og mer effektivt. Virkestoffene som brukes i mesoterapi omfatter aminosyrer, vitaminer, koenzymer, hyaluronsyre, mineraler og nukleinsyrer. Ettersom alle av dem finnes naturlig i menneskekroppen, er mesoterapi helt trygt.

TEOSYAL MESO Ansiktsbehandling:
Mesoterapi er en svært effektiv og revolusjonerende behandling som gir tilbake elastisitet, glød, energi og strammer opp huden i ansiktet, halsen og decolte. Kombinasjonen av ingrediensene gir næring til huden, fremmer produksjonen av kollagen og elastin, hemmer melanin og regulerer mikrosirkulasjonen.
1 behandling kr.2.700,-
kur av 3 behandlinger kr. 6500,-