>> Covid-19 info: Trygg salong for våre kunder og medarbeidere <<
 

Massasje behandlinger

Additional Info:

Memonas beautyrooms Deluxe Massasje behandlinger.

 

Utføres av autorisert massasjeterapeut. Alle massasje behandlinger er med eteriske oljer, med magisk duft som virker helhetlig opplevelse av velvære.

 

Massasje er behandling av kroppens mykdeler for å påvirke både kroppslige og emosjonelle faktorer.

 

Formålet er å stimulere blodsirkulasjonen styrke musklene og skape en bedre balanse mellom muskler og skjellet. Deilig avslappende 1 time forebyggende.

 

Indisk Rygg og nakke massasje: 40 min kr.550,-

En terapeutisk massasje behandling med et spesielt utvalg av rene Indiske eteriske oljer tilpasset ditt behov. Ideel til alle som er litt ekstra stresset, og som trenger å slappe skikkelig av. Et dypgående massasje som løser opp stive muskler og bedrer sirkulasjonen.

 

Indisk kroppsmassasje: 1time.kr.750

Indisk massasje er en gammel og anerkjent behandling for kropp og sjel-som forbindes oftes med velvære og nytelse av livet. Massasje benyttes til forebygging så vel som lindring av smerter, stress og andre problemer forårsaket av vår livsstil. Det er en behandlingsteknikk med gamle tradisjoner som passer for eldre og unge. Da behandlingen tilpasses den enkeltes behov og fysiske tilstand. Denne massasje legger vekt på avspenning i form av myke og lette grep,og gir en optimal avslappende og beroligende effekt.

 

Indisk hodebunns massasje: 25 min kr.380

Indisk hodebunnsmassasje har vært bruk over 2500 år. En god behandling for hodepine, stiv og stresset hodebunn.

Det er en kombinert behandling hvor varme hodebunnsmassasje kombineres med avslappende triggerpunktmassasje.

I denne behandling bruker vi unik og meget effektiv hjemme laget hårolje fra skogen i nord Pakistan.

 

 

PRENATAL MASSASJE TERAPI: 1time kr.750,-

Dette er behandling spesial for gravide hvor vi bruker ren og naturlige oljer.Benyttes ved tretthet,slapphet og overarbeidede muskler.Fører til avspenning,bedre sirkulasjon og vellvære.(1time behandling)

 

Klassisk Massasjeterapi. 1time kr.750,-

Med ulike grep besrbieder man musklene og gjør dem mykere og mer elastiske. Massasjen er bassert på en kombinasjon av fem strøk, alle utført med oljer.

Strøkene utføres i retning mot hjertet. Klassisk massasje benyttes til alt fra generell avspenning til lindring av spesifikke problemer. Under behandlingen øker sirkulasjonen og hormon-og nerveaktiviteten stimuleres.

Klassisk massasje kan være avslappende, behandlende eller forbyggende, utifra klientens ønsker og behov.

 

Fot og Leggmassasje. 25min kr.380,-

Avslappende og behaglig behandling som bedrer sirkulasjonen. Denne komfortable massasjen er meget godt for ømme og slitene føtter. Som alle andrte behandlinger,tilpasses massasjen enkeltes behov og ønsker.