>> Covid-19 info: Trygg salong for våre kunder og medarbeidere <<
 

Threading

Additional Info:

Memonas beautyroom  tilbyr enda en unik behandling “Threading”. En metode som blir brukt for fjerning av hår fra roten. Metoden er nok så gammel men likevel brukes den i mange land den dag idag. Denne metoden blir stadig mer populær i Vesten for fjerning av hår priminært på ansiktet.

Håret fjernes ved hjelp av 100% bomullstråd ,som blir surret rundt hårruten og plukket i motsatt retning. Dette kan høres ut som en smertefull prosess,men våre kunder mener metoden gir mindre smerter og samtidig gir bedre resultat en voksing eller napping.  Teknikken resultere i rene linjer ,og når det gjelder forming av øyenbrynene gir utmerket form. Dette er den mest effektive metoden for fjerning av hår i ansiktet for alle. Spesielt for personer med mest sensitiv hud. I motsetning til voksing, fører ikke threading til hovenhet, rødme og pigmentflekker. Vi anbefaler threading sterkt for ansiktshud, da den er for tynn for voksbehandling som igjen kan føre til rynker

Ved voksing må man vente til håret vokser ut igjen på ansiktet for disse kan fjernes igjen. Små hår som stikker ut på ansiktet kan lett fjernes med threading.

Metoden etterlater tilleg en ren og smidig hud! Det er en utrolig god måte å forme bryn. Sist men ikke minst det går svært hurtig!