>> Covid-19 info: Trygg salong for våre kunder og medarbeidere <<
 

Permanent make-up

Hva er permanent make-up?
Permanent make-up er en tatoveringsmetode hvor en nålpenn fører farge ned i hudens øverste lag, og skaper en fin ramme rundt det utvalgte området. Metoden brukes i hovedsak på øyenbryn, eyeliner og lipliner, og kalles med et annet ord «pigmentering». Våre semipermanente farger er av høyeste kvalitet, og har i en årrekke blitt brukt av profesjonelle terapeuter. Vi bruker kun utstyr av beste kvalitet.

Make Up fremhever ansiktets naturlige trekk gjennom nesten usynlig korrigering. Med Kontur Make Up kan enhver kvinne oppnå et velpleiet og uttrykksfullt utseende. Hvilke kvinner velger Long-Time-Liner?

 

Kontur Make Up – perfekt utseende 24 timer i døgnet

Mange kvinner som ønsker et perfekt utseende 24 timer i døgnet uten å ha tid eller ork til å fornye makeupen flere ganger om dagen, velger kontur make up. For kvinner som har en lys hudtype hvor bryn og lepper er lite synlige, er Long-Time-Liner nærmest ideell.

 

Kontur Make Up – en uttrykksfull munn

En uttrykksfull munn hører til tidens skjønnhetsideal. Gjennom små korreksjoner av leppenes konturer kan munnens form justeres. For kvinner som bruker briller er det ofte vanskelig å legge en perfekt makeup slik du ønsker den. Også for deg som driver idrett er Long-Time-Liner det beste alternativet fordi den ikke renner utover og du dermed har et friskt og velpleiet utseende hele tiden.

 

Gjennomføring

I forkan av behandlingen bedøver vi de områdene som skal tatoveres. Når bedøvelsen virker tatoveres det aktuelle området. Hvor lang tid det tar kommer helt an på hvilket område du skal tatovere.

 

I etterkant av behandlingen

Overskuddsfargen vil sitte på i 4-7 dager, før den gradvis faller av og den naturlige pigmenteringsfargen gjør seg gjeldende. Det er ofte nødvendig med en justering/etterfylling i løpet av 3 mnd. Dette er selvfølgelig gratis.

 

Forventet resultat

Det endelige resultatet er varig 2-5 år.

permanent-makeup

Pris:

  • Bryn                                                    kr 4800,- (inkl. 1 gang påfyll)
  • Refill etter 12 mnd                              kr 1500,-
  • Refill etter 24 mnd                              kr 2600,-
  • Eyeliner oppe og nede                       kr 4500,- (inkl. 1 gang påfyll)
  • Lepper                                                kr 4500,-
  • Eyeliner oppe eller nede                     kr 3800,-