>> Covid-19 info: Trygg salong for våre kunder og medarbeidere <<
 

Manikyr

Express manikyr: kr 590,- (30 min)1313412518_polizhed-spa-manicure

Manicure er en skjønnhetsbehandling for hendene dine.  Her steller vi hendene ved å  file neglene, stell av neglebånd og neglelakk. Vi avslutter behandlingen med en pleiende håndkrem og neglebåndsolje.

 

Klassisk spa manikyr uten neglelakk: kr 650,- (med neglelakk kr 850,-)

Spa Manikyr inkl håndbad, stell av negler og neglebånd, varmende og nærende maske, skrubb og hånd og arm massasje. Vi avslutter med en pleiende håndkrem og neglebåndolje. Perfekt for tørre hender og tørre neglebånd.

 

Parafin manikyr: kr 950,- (75 min)bigstock_HandsSpaManicure

Fantastisk behandling for alle, men spesielt egnet for kalde å såre hender, tørr irritert hud, smerte og stivhet i fingre og ledd. I denne behandlingen får du parafin håndbad – i tillegg til spa manikyr . Parafin håndbad gir næring og silkemyk hud. Hendene dyppes i et tykt lag med parafinvoks for å øke blodgjennomstrømmningen. Den metter huden med fuktighet. Inkluderer ikke neglelakk.

 

Klassisk Manikyr med shellac: kr 1290,-

Dine hender er ditt “visittkort!”

 

Shellac: 

mani

Shellac er en unik teknologi og en profesjonell salong tjeneste. Shellac er den første hybride lakken med UV³ teknologi som noensinne har blitt presentert. Shellac legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gelè. Den sitter feilfritt i 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater.

Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksesshistorien at den kan fjernes på bare 10 minutter. Dette gjøres ved å pakke inn neglen i en medfølgende Shellac Remover Wraps, altså ingen soaking eller bruk av fil eller drill. Ingen skade på den naturlige neglen. Shellac påføres som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i UV-lys så det er ingen tørketid og den lanseres i 12 ulike farger med nyanser, fra vakker fransk rosa og hvit, til sirene rød og dype mørke toner. Formelen er tynn og fleksibel som neglelakk. Ikke bare ser den naturlig ut, den gir også naturneglen beskyttelse med nydelige farger som motstår riper og avskalling, selv under de hardeste påkjenninger.

  • Verdens første hybride neglelakk!
  • Null tørketid 14 dager holdbarhet
  • Ingen riper Ingen avskalling
  • Ingen matte flater, kun superhøy glans!
  • Shellac med ensfarget lakk på hender: kr 690,-
  • Shellac med fransk lakkering på hender: kr 890,-
  • Shellac på tær med ensfarget lakk: kr 790,-
  • Shellac på tær med fransk lakkering: kr 990,-
  • Fjerning av Shellac: kr 270,-
  • Fjerning av Shellac før ny behandling: kr 200,-

 

Parafin håndbad: kr 490,- (30 min)