Kroppsbehandling

SPA er helse gjennom vann – vi bruker produkter fra havet

KROPPSBEHANDLINGER:th7LFD6P1E

Kroppen din fortjener den samme oppmerksomhet som ditt ansikt, få nyt følelsen av velvære og ro. Våre kroppsbehandlinger er en kombinasjon av Østens teknikker og høy-effektiv ingredienser med raffinerte egenskaper for kroppen. Et innovativt konsept som møter behovet til den moderne kvinne.

 

DYPRENS AV RYGG: kr 990,-

Nærende og energigivende behandling med dyprens,damp,peeling,fjerning av sorte prikker,spa maske og aroma massasje.

 

DYPRENS AV KROPP: kr 1290,-

En helhetlig behandling av hele kropp med saltskrubb peel,fuktighet kropp serum,damp of fjerning av sorte prikker på ryggen,og oppstraming maske.Vi tilbyr også en deilig massasje med gode,nærende aromatiske oljer til slutt.

 

BUST FIRMING TREATMENT: kr 650,-thS1D6YUIQ

Selv om ansiktspleie fremdeles er det fundamentale steg innen å tå vare på seg selv, er også bustbehandling blitt en topp prioritet innen opprettholdelse av ungdommens utseende. En myk hud, og fast bust bidrar til et energisk, strålende image

 

THE ABSOLUTE TREATMENT! ca.2 timer: kr 1490,-

En total opplevelse for alle sanser basert på 100% rene, naturlige eteriske oljer.En unik sammensetning av musikk,dufter,smak og berøringer… en behandling rik på detaljer som inviterer deg til en “flukt” fra daglig livets stress.

Behandling inkl.Grundig aromamassasje av rygg,nakke og skuldre, etterfulgt ansikts og halsbehandling.Stimulerer og styrkre huden.Gir bedre næring til hudvevet. Huden blir styrket og beroliget.

 

KROPPSPEELING: kr 750,-thU3CGAISV

En deilig avstressende behandling hvor vi bruker salt skrubb med aromatisk oljer. Kroppen renses og masseres med spesial dypgående fuktighets krem. Huden blir glattere og den overfladiske blodsirkulasjonen økes.

 

NIMUE MEDISINSK KROPPSBEHANDLING MED AHA SYREPEEL OG FUKTIGHETS/LEIRMASKE

Armer: kr 690,-thLVGKXSZX

Legg og føtter; kr 890,-

Rygg og nakke: kr 990,-

Behandlingen er super som lokalbehandling av rygg (kjempefin for akne på rygg eller nupper på overarmer) for eksempel, eller armer og evt føtter/ben.

 

DETOX SLIMMING RITUAL HELE KROPPS: kr 1290,-th0HAQO6AIDissimilar-Types-of-Spa-Treatment
kur på 3 x kr 3300,-
Full kroppsbehandling hvor vi jobber intensivt i 90 min med massaje, reflexologi og innpakkning for å rense kroppen, øke forbrenningen, slanke og stramme. Denne behandlingen vil kjennes på kroppen.
**Som engangsbehandling for å freshe opp, som kurbehandling for å slanke-/ øke forbrenning.

 

Anti-cellulit behandling / Slimming treatment

nimue

Slimming treatment er en behandling for å motvirke cellulitter. spesialbehandling for mage, lår og rumpe med fremragende resultater. . Aktive ingredienser er bla. menthol,blågrønne alger, aloe vera og kaffein. Stoffene skal øke blodsirkulasjonen, stoffskiftet og utskillelse av avfallsstoffer. Kompresjon hjelper de aktive ingrediensene til å penetrere dypt ned i huden. Behandlingen øker fettforbrenningen i huden og har en ut glattende effekt på overhuden.
For best resultat anbefales en kur på 10 behandlinger 1-2 ganger i uken med hjemme produkter, sunt kosthold og mosjon.
Pris: kr 1500,- per behandling ( 90 min)
Ved kjøp av 3 behandlinger kr 1200,- per behandling
Ved kjøp av 10 behandlinger kr 1200,- plus 1 gratis behandling.

 

Memonas Spa relax: kr 1450,- (90min)

En avslappende behandling som innledes med armonatisk peeling for hele kroppen, avstressende ryggmassasje, varm innpakning med rensende mineral maske på hele kroppen.

detox

 

Memonas spa beauty: kr 1690,- (2 timer)

En pleiende og avstressende kroppsbehandling med mini hudpleie. Behandlingen starter med mineral peeling av hele kroppen, avslappende ryggmassasje, Varm innpakning med leiremaske på hele kroppen, Rens av ansikt, fuktighetsgivende mineralmaske. Avsluttes med ansikt og hodebunnsmassasje.