>> Covid-19 info: Trygg salong for våre kunder og medarbeidere <<
 

Kroppsbehandling

SPA er helse gjennom vann – vi bruker produkter fra havet

KROPPSBEHANDLINGER:th7LFD6P1E

Kroppen din fortjener den samme oppmerksomhet som ditt ansikt, få nyt følelsen av velvære og ro. Våre kroppsbehandlinger er en kombinasjon av Østens teknikker og høy-effektiv ingredienser med raffinerte egenskaper for kroppen. Et innovativt konsept som møter behovet til den moderne kvinne.

 

DYPRENS AV RYGG: kr 1290,-

Nærende og energigivende behandling med dyprens,damp,peeling,fjerning av sorte prikker,spa maske og aroma massasje.

 

THE ABSOLUTE TREATMENT! ca.2 timer: kr 1790,-

En total opplevelse for alle sanser basert på 100% rene, naturlige eteriske oljer.En unik sammensetning av musikk,dufter,smak og berøringer… en behandling rik på detaljer som inviterer deg til en “flukt” fra daglig livets stress.

Behandling inkl.Grundig aromamassasje av rygg,nakke og skuldre, etterfulgt ansikts og halsbehandling.Stimulerer og styrkre huden.Gir bedre næring til hudvevet. Huden blir styrket og beroliget.

 

KROPPSPEELING: kr 850,-

En deilig avstressende behandling hvor vi bruker salt skrubb med aromatisk oljer. Kroppen renses og masseres med spesial dypgående fuktighets krem. Huden blir glattere og den overfladiske blodsirkulasjonen økes.

 

LYMFEDRENASJE DETOX BEHANDLING: kr 1290,- (90 min)
kur på 3 x kr 3300,-

Full kroppsbehandling hvor vi jobber intensivt i 90 min med massaje av hele kropp og lymfedrenasje maskin. Lymfedrenasje behandling kan øke kroppens funsjonalitet og forbedrer vår helse på forskjellige måter. Hjelper kroppen å bearbeide og drenere vekk væske. Lymfesystemet jobber med sammen med blodomløpet med å føre bort slaggstoffer og ivareta kroppens inmunforsvar.

Behandlinger går ut på at maskinen bruker lette pulserende trykk for å stimulere lymfesystemet. Den massasje fører lymfevæsken fra vevet til lymfeknutene som renser den før den går ut til blodet. Lymfedrenasje Detox treatment kan brukes som engangsbehandling for å freshe opp,eller som kurbehandling for å slanke-/ øke forbrenning.

Lymfemassasje virker forebyggende men har også effekt av blant annet:

  • Bedrer kroppens form og volum via fettredusering og oppstramming av huden
  • Fjerner cellulitter, på grunn av virkningen den har på overhuden, underhuden og bindevevet
  • Øker blodgjennomstrømningen og dermed fjerning av avfallstoffer
  • Reduserer vannopphopning i kroppen via stimulering av det venøse og lymfatiske drenasjesystem
  • Stimulerer cellefornying og fjerning av døde hudceller

 

Memonas Spa relax: kr 1950,- (1 time 45min)

thU3CGAISV

En avslappende behandling som innledes med armonatisk peeling for hele kroppen, avstressende ryggmassasje, varm innpakning med rensende mineral maske på hele kroppen.

 

Memonas spa beauty: kr 2400,- (ca 2-2,5 timer)

En pleiende og avstressende kroppsbehandling med mini hudpleie. Behandlingen starter med mineral peeling av hele kroppen, avslappende ryggmassasje, Varm innpakning med leiremaske på hele kroppen, Rens av ansikt, fuktighetsgivende mineralmaske. Avsluttes med ansikt og hodebunnsmassasje.