>> Covid-19 info: Trygg salong for våre kunder og medarbeidere <<
 

Decléor

DYPTVIRKENDE AROMATISKE PLANTEESSENSER

 

decleordecleor1

De mest naturlige produktene på markedet

Kvalitetsserien Decléor skiller seg fra alle serier på markedet ved å bruke uvanlig høye konsentrasjoner aktive planteingredienser og aromatiske planteessenser. De unike planteessensene er i motsetning til de fleste ingredienser i stand til å trenge ned i huden og balansere i dybden. Dette er årsaken til at Decléor er kjent for å gi raske, synlige effekter på ulike hudtyper og hudproblemer.

De aromatiske planteessensene har også konserverende egenskaper, noe som gjør at Decléors produkter ikke trenger kunstige konserveringsmidler, eller kun har tilsetninger i minimale mengder. Produktene inneholder heller ikke kunstig parfyme, da de aromatiske essensene gir produktene en naturlig duft av planter.

Decléor driver ikke med dyretesting og bruker ikke ingredienser som er testet på dyr. Toleransetester utføres med laboratoriemodeller og testes på frivillige.

Decléor serien er en komplett plante- og aromaterapibasert serie for ansikt og kropp, inklusive sol-, herreprodukter og dufter.
Den er verdens ledende SPA-serie. Decléor salongbehandlingene gir deg unike opplevelser. Det inngår alltid spesielle salongprodukter og teknikker som er dyptvirkende, balanserende og rensende både på huden og kroppen som helhet, og som gir deg bedre og mer varige effekter. Høy kvalitet og gode resultater har gjort Decléor til den ledende serien i hudpleiesalonger, både i Norge og internasjonalt.