>> Covid-19 info: Trygg salong for våre kunder og medarbeidere <<
 

Braziliansk Voks

 

Brasiliansk voksing: kr 630,- (student kr 575,-)

Pakkepris Brasiliansk/legg/lår: kr 1100,-

Armhuler, legg, braziliansk: kr 1200,- 

Armhuler, lår, braziliansk: kr 1250,- 

Pakkepris – hele kroppen
(Legg, lår,tær,braziliansk,armer,hender,armhuler,mage): kr 1690,- (ord 2230,-)

Vi har bonus kort. Få et Bonuskort. Hver 6. behandling Gratis

 

 

Vi er kjent for vår brasilianske voks, som innebærer fjerning av alle kjønnshårene, foran og bak. Første gangen du kommer til behandling settes av lengre tid enn vanlig hvor vi forklarer grundig hvordan man utfører behandlingen og du får svar på alt du vil vite om selve voksingen og hvordan vedlikeholde etterpå. Vi bruker naturvoks som er skånsom for huden og utfører behandlingen på en meget hygienisk måte.Det er også lurt å ikke ha på for ettersittende tøy (joggebukse eller skjørt er mer behagelig).

På Memonas Beautyroom bruker vi høy kvalitets voks. Våre terapeuter har den utdanningen og erfaring som er nødvendige for at du skal føle deg trygt. Alt dette for å gjøre opplevelsen mer behagelig.

Vi opplever en stor økning i antall kunder som begynner med dette, ingen kunder velger å gå tilbake til høvelen etter å ha prøvd brasiliansk voks!
Hårene må være ca. 0,5 cm. første gangen da hårene ofte er tykke. Minimum ventetid etter siste barbering før du vokser deg er 1 uke. Klarer du å vente i 14 dager er det det beste da du vil få et mye bedre resultat.

 

TIPS TIL DEG SOM KUNDE PÅ BRASILIANSK VOKS:
1. Kom nydusjet/ren nedentil.
2. Etter barbering anbefaler vi at du venter ca. 14 dager før du kommer, så hårene er lange nok. For korte hår er det umulig å vokse bort.
3. Husk å peele huden 2 ganger i uken for å unngå inngrodde hår.
4. Hårvekstreduserende midler kan brukes med fordel da det kan utsette voksbehandlingen med ca 1 uke.
5. Ha på deg en myk bomullstruse når du kommer til behandling, blondetruser etc gnisser mye mot huden og gjør at du senere vil oppleve mer inngrodde hår.
6. Unngå soling 48timer før/ etter behandling for å unngå pigmentendringerEi heller voks deg dersom du er solbrent!
7. Vent ca 1 døgn med å ha sex.
8. Ikke bade i sjø/elv osv før det er gått 12 timer etter en behandling for å unngå at bakterier i vannet kan gå inn i de åpne porene.
9. Vi trimmer ikke hårene før voksingen. Ikke fordi vi ikke vil gjøre det, men fordi det etterlater et veldig uhygienisk rom som ikke kan bli grundig rengjort på gulvet mellom hver kunde. Vær vennlig å trim hårene med en saks i forkant av din time dersom det er over 2mndr siden sist du vokset eller barbert deg. Dette er et MUST.
10. Dersom du bruker A-vitaminsyrer, Roaccutane, glycolsyrer eller andre hudfortynnende produkter/medisiner, er det viktig å informere din terapeut om dette i forkant av voksbehandlingen.
11. Om du er fyllesyk, trøtt, ikke føler deg bra, eller er midt i menstruasjonssyklus, vil du være mer sensitiv. Kanskje du vil finne en bedre dag til å vokse deg 🙂 Vi vokser deg uten problemer, men informerer om at du kan oppleve behandlingen som mer smertefull enn normalt.

ETTER EN BRASILIANSK VOKS

Etter behandlingen er det normalt å være rød og noen ganger også litt hoven. Rødheten er borte fra 1-2 dager. Vi minner om at voksing er et håndtverk, og at det derfor noen ganger kan skje små “feil” selv for den mest erfarne terapeuten. Dette er noe som kan resultere i litt mer sår hud enn normalt, noen ganger også blåmerker. Dette er ikke noe som er vanlig, det viktigste er å ligge mest mulig rolig under behandlingen, og gjerne hjelpe til med å stramme huden dersom en har mye løs hud på det området som skal vokses.
Ingen har pr. i dag fått påvist infeksjoner o.l. pga brasiliansk voks. Noen kan få et kviselignende utbrudd på det voksede området 1-2 dager etter behandlingen. Dette er en reaksjon som ikke har noe med utførelsen av selve voksen å gjøre. Etter at hårene er revet ut blir talgproduksjonen økt, som igjen kan resultere i en kviselignende reaksjon. En annen årsak kan være at det allerede under selve behandlingen ligger bakterier dypere ned i huden, og traumen i huden etter voksingen kan få bakteriene til å forårsake disse “kvisene” Det finnes produkter som kan være med å dempe eller unngå slike reaksjoner. Dette er ingen vanlig reaksjon, men kan forekomme og er ikke noe alvorlig.
Inngrodde hår er veldig vanlig ved brasiliansk voks, det er derfor viktig å følge alle anbefalinger terapeuten din gir deg ang forebygging av dette. Inngrodde hår er hår som gror inn i huden og det skapes en liten betennelse. Dette vises som kviselignende klumper i huden. De kan bli meget ømme og fargen varierer fra lett rød til lilla.
Du får en midlertidig hårreduksjon, men dersom du venter 6 mnd uten å vokse deg, er du tilbake der du var i utgangspunktet. Etter flere års voksing, ser vi at mange mister hårveksten ved bikinilinjen og foran.
Og ja, det gjør litt vondt å rive ut hårene. Det er ingen hemmelighet.=) Noen ganger er vondere enn andre ganger. Viktig å være rolig og avslappet. Etter behandlingen gjør det ikke vondt lenger. Mange har lav smerteterskel, vi anbefaler da og ikke vokse seg rett før menstruasjon eller de to første dagene, da har man lavere smerteterskel.
Gravide kan godt vokses helt opptil termin. Vi har god erfaring med gravide kvinner og voksing, og tilpasser behandlingen med komfortable sitte/liggestillinger for klienten under behandlingen. Hos oss kommer gravide helt opp til termin! Det vi opplever er at gravide er mer sensitive, så de opplever behandlingen som mer smertefull enn de pleier. Men det pleier ikke være noe hinder, de kommer seg enkelt igjennom behandlingen!
Etter ca. 4 uker er det tid for ny behandling. Selv om noen velger å vokse seg etter 3 uker og andre etter 5 uker. Men en tar alltid forbehold om 4 uker mellom hver voksbehandling.