Ansiktspleie

Vakker hud er velpleiet hud!!!

Unn deg en fantastisk behandling som blir skreddersydd spesielt til din hud type.Resultatene vises øyeblikkelig!

Vi gjør en grundig analyse av hudtype og hudtilstand og kommer frem til riktig hjemmerutine og behandlingsopplegg for din hud.

ANSIKTSBEHANDLING / DYPRENS: kr 590,- (30 min)
For deg med dårlig tid. Effektiv behandling tilpasset din hudtype – på kort tid. Rens, peeling, maske, massasje.

 

FRUKTSYRE BEHANDLING: kr 1290,-fruktsyre behandling

Det er en intensiv sjokkterapi som hjelper å forebygge aldringsprosessen. Behandlingen reduserer skader som var forårsaket av overdreven eksponering for solen. Huden blir friskere. Det anbefaler vi særlig til huden som er dehydrert, med rynker og pigmentflekker.

Virkningen av behandlingen er eksfoliering av lag til epidermis (overhud) , avhengig av problemet kan behandles fine rynker og jobbe mot regenerering av hud, fornying, fjerning av aknearr og misfarging. Med det samme avdekkes det en ny, frisk og ung hud, som må selvfølgelig sikres ofte med fuktighetsgivende og beskyttende mot ugunstige værforhold, helst med høy sol faktor.

Kjemisk peeling er en effektiv anti- aldrings behandling for hud. På grunn av deres effektivitet har de blitt blant de mest populære kosmetiske prosedyrene på verdensbasis. Såkalt kjemisk peeling kan man klassifisere på generelt grunnlag etter hvor dypt ned i huden behandlingen går.

Peeling som vi tilby jobber kun på overflaten og påvirker kun overhuden (epidermis), som er det helt ytterste laget av huden. Behandlingen vil ha en god effekt mot hudproblemer som ligger i overhuden. Her kan vi navne for eksempel akne (kviser), solskadet hud (aktiniske keratoser), ujevn pigmentering og rynker. Overfladisk kjemisk peeling er en av de beste måtene å få en friskere og yngre hud. Til behandlingen bruker vi 10% eller 15% AHA. Syren i denne konsentrasjon anses å være meget trygg, og kan kobmineres med andre kosmetiske prosedyrer.

 

MAMMA/GRAVID: kr 890,- (60 min)Young pregnant woman enjoying in spa treatment.
Den perfekte gave til mamma – eller snart mamma! 
En oppkvikkende hudpleie som også inkluderer velgjørende massasje. Næringsrik håndmaske påføres under behandling. Det brukes produkter tilpasset den gravide.

Luksus Høy Tec behandling med Børsteapparat / Carlton High Frequency / Galvaniskapparat.

 

ANTI-AGE GLOBAL TREATMENT: kr 1590,- (90 min)

Behandlingen er suveren på løft, gir en ny spenst og glød til huden. For moden og tørr hud som har mistet sin regenereringsevne, elastisitet og formkraft, er Anti-aldrings Global treatment med oppstrammende gipsmaske en supplerende intensivpleie med raskt merkbar effekt

 

BABOR CRASH BEHANDLING: kr 1590,-
Et “kick” for din hudYoung pregnant woman enjoying in spa treatment.

Dette er en populær og effektiv behandling som booster huden med strålende glød,vitalitet og ungdommelighet.Den regenerer,fukter,glatter ut ,beroliger,reDerfor kalles det Crash behandling fordi huden Crashes med de edleste dråper fra Babors ampulleserum.En nydelig behandling du og huden din garantert vil elske. Inkluderer dyprens, peeling,massasje av nakke, skuldre, ansikt og maske.

 

BABOR COLLAGEN BIOMATRIX: Express kr 890,- / Full VIP behandling kr 1490,-Natural homemade fruit facial masks .

Fjerner alle spor…
Askepottbehandlingen som glatter ut linjer. Oppstrammende og fuktighetsgivende behandling som er super før du skal på fest, i jobbintervju eller på date med drømmeprinsen.

Finnes i to varianter; ekspress og full behandling.

 

BABOR HSR: kr 1590,- (90 min)

Til den modne kvinne og mann, anbefales Babors avanserte high-tec behandling som fyller ut fine linjer og rynker, styrker bindevevet og virker umiddelbart oppstrammende.
Behandlingen inkluderer massasje og en rekke effektive high-tec anti-age ingredienser som etterlater huden ungdommelig, frisk og glatt. Den unike effekten av BABOR ansiktsbehandlinger bygger på individuelt tilpassede pleieprodukter og svært avanserte behandlingsteknikker. BABOR behandlingene fokuserer ikke bare på resutatet; de inneholder også spesielle massasjeteknikker som tjener både huden og kroppen som helhet.

 

MEDISINSK HøYTEC BEHANDLING MED ELEKTRISK APPARAT: Børsteapparat / Galvaniskapparat / High Frequency, kr 1490,-

HUDEN ELDES, MEN DU KAN VÆRE MED Å BESTEMME FARTEN.
Nimue Advanced Corrective system – for problemhud

Det tradisjonelle konseptet med røffe, dype peelinger av huden begynner å bli utdatert. Nimue ønsker heller en kumulativ effekt over flere behandlinger.

Nimue sin tilnærming er å fjerne døde, skadede ytre lagene av stratum corneum, noe som vil resultere i foryngelse av det levende vevet ved hjelp av milde, tidsavhengige peelingsystemer. Dette resulterer i en kumulativ effekt der resultatorienterte behandlinger tilbys i en kur på 6-12 behandlinger samtidig som de går på hjemmeproduktene til sin hudtilstand. Behandlingsproduktene er basert på de nyeste og mest effektive ingrediensene i optimale konsentrasjoner som leveres til huden ved hjelp av polymere leverinssystemer. Et unikt to-faset enzym-peelingsystem brukes til å forberede huden før påføringen av det polymere peelingsystemet. Det fjerner effektivt døde stratum corneum celler med en proteolytisk og lipolytisk effekt, og forbereder huden for optimal penetrasjon og effekt av de paraben-frie Nimue polymere peelingene. Ingrediensene er spesiellt utvalgt for behandling av hyperpigmentert og problem hudtilstander.

1 behandling kr 1190,-

kur x 3 behandlinger kr 2700,-

 

VITAMIN C BRIGHTENING: kr 990,- (60 min)images

Lysnende konsept
Denne lysnende serien har et trippelt mål:
1. å lysne, gjøre ansiktsfargen jevnere samt å kjempe mot pigment flekker.
2. tilføre fuktighet og matte ned huden
3. bonus: gir huden en lift effekt som i dag er etterspurt av kunder i alle aldre.
Hensikten med white plan er å redusere ujevn pigmentering takket være disse tre steg:
1. exfolierer døde celler med melanin
2. reduserer melanin-produksjonen i kilden
3. øker ren melanin(celler som produserer farge) og reduserer dyp brun melanin

 

INDISK ANSIKTSBEHANDLING: kr 990,- (75 min)Beautiful young woman applying organic cosmetics to her skin

Opplev dypets mystikk og fascinerende hemmeligheter i min ultimate Indisk behandling for deg som ønsker det beste av det beste! Skjem deg bort, og la evighetens skjønnhet berøre din hud. Urter og sensasjonelle oljer reverserer et hvert problem, og etterlater din hud i en velbalansert tilstand. Silke og perleproteiner styrker huden, og det hele kulminerer i et inferno av magiske krefter og sanseopplevelse.Denne behandlingen gir også en fantastisk glød .

Indisk hudpleie er en komplett dyprensende behandling med en skånsom indisk urtepeeling for å fjerne døde hudceller som hindrer huden i å puste og som gjør at huden ser matt ut. Huden din regenererer i dybden og ansiktsfargen normaliseres.

 

AYURVEDIASK LUKSUS: kr 1290,- (90 min)c700x420

Tilpasset den enkeltes hudtype. Spesielt for kvinner som har problemer med hårvekst i ansiktet. Denne behandling inkl. hårfjerning i hele ansiktet, forming av bryn med threading og en tradisjonell indisk teknikk. Nå kan alle kvinner vise seg stolt frem etter denne vidunderlige ansiktbehandlingen.
Egneskaper:
-Gir frisk vitalitet til cellene. Rengjører uten å forstyrre fuktighetsbalansen og elasiteten i huden.
-Øker blodsirkulasjonen og gir fuktighet og energi.
-Stimulerer og reparerer epidermis.
-Gir trøtt og devitalisert hud gløden tilbake

 

SOTHYS – PERFECT SHAPE TREATMENT, Opstramming av hals: kr 1290,- (60 min)

Spesialbehandling for å stramme og forme halsparitet. Behandlingen kombinerer aktive ingredienser inspirert av ultralyd og trådløft samt velkjente anti-age ingredienser. Utføres uten bruk av maskiner, men med terapeutens effektive massasjeteknikker. En 45 min. målrettet behandling som kan utføres både på damer og menn. Se våre egne bilder hvor linjene er tydelig redusert og kjevepartiet har fått et løft. Det er så moro å utføre denne behandlingen hvor både vi og kunden ser og merker en umiddelbar bedring. (kur på 3 behandlinger kr. 3200,-)

 

FUKTIGHETSBEHANDLING Hydra3ha : kr 1290,- (75 min)

Denne behandlingen forsterker hudens barrierefunksjoner og regulerer fuktighetsflyten i gjennom de ulike hudlagene. Dette gjør at vi minsker fuktighetstapet fra hudoverflaten samtidig som vi ”fyller” på med fornyet fukt. Behandlingen kombinerer det beste fra avansert kosmetisk teknologi og total velvære. Tilpasset alle aldere og hydtyper som opplever at huden føles tørr og fuktighetsfattig. Opptil 71% økt fuktighet etter kun 1 behandling. En reell tørsteslukker for huden!

 

DECLEOR AROMA PRECIOUS TREATMENT: kr 1290,- (75 min)

Declèor er spesialisten innen bruk av planter og aromaterapi i hudpleie. Produktene inneholder unike aromatiske planteessenser som virker i dybden og balanserer huden.

Decleor Aroma Precious multiaktive behandling som har blitt Decleor’s klassiker. Nøkkelen i denne dobbeltaktive multibehandlingen er påføringen av Aromaplasti masken – en 100% naturlig plantebasert skjønnhetscoctail av vitaminer og proteiner, som inneholder naturlige aktive ingredienser bestående av linfrø, hvetekim og solsikke.

Etter velkomstmassasjen vil huden bli renset og analysert. Hudtype og -tilstand vil være avgjørende for hvilken dobbelmaske som benyttes. Før masketerapien vil huden igjen bli renset (dobbel peel). Aromapressure og Aromadrenasje utføres før dobbeltmasken. En revitaliserende og fuktighetsgivende behandling som motvirker frie radikaler og har antiage effekter.

 

ACADEMIE HOY TEC MICRODERMABRASION TREATMENT ( Ansikt & hender): kr 1590,- (90 min)

Microdermabrasion er en fantastisk metode for å friske opp huden, og til en viss grad redusere overfladiske rynker, akne, solskader, pigmentforandringer, ujevn hudtone, fine linjer og grove porer. Microdermabrasion fungerer for kunder i alle aldre, og for de fleste hudtyper. Det er dessverre slik at ikke alle hudproblemer kan behandles, og i enkelte tilfeller kan huden forverres av behandlingen. Personer med Rosacea eller annen overfølsomhet i huden bør ikke gjennomgå en Microdermabrasion.

Regelmessig behandlig vil fjerne døde hudceller og fremme en mer strålende og ungdommelig hud.

Ved regelmessig stimulering av blodsirkulasjonen vil det hjelp vedlikehold og dannelse av ny kollagen og elastin.

Behandlingen starter med grundig rens, etterfulgt microdermabrasion av ansikt, hals, decollete,hender og avsluttes med kjølende, fuktighetsgivende algemaske. Du kan se resultatet allerede etter første behandling.

Young pregnant woman enjoying in spa treatment.

 

ACADAROM BEHANDLING: kr 1290,- (75 min)

(Ansiktsbehandling og rygg,nakke,skuldre og armer massasje med varme duft lys.)

Med hodepine og annet kroppslig ubehag. De Luxe- Acadarom behandlings-pakke hos Memonas beautyroom er en god investering i en travel hverdag.  I denne behandling hvor vi bruker varm voks for rygg og nakke massasje fra behagelig duftlys, løser opp spenninger i kroppen og reduserer smerte, øker blodsirkulasjonen og stoffskifte. Den er perfekt fuktighetsbehandling for tørr hud. Gir en behagelig følelse av velvære. 

Ansiktsbeh inkl, Dyprens, peel, fjerning av sorte prikker, massasje av ansikt ,nakke,skuldre, special maske tilpasset hudtype, serum, elixir og lett makeup.
Unn deg selv eller en du er glad i en time-out.